Bedrijven

Skills-based volunteering steeds populairder voor 'skills development'

Skills-based volunteering (SBV) is een krachtige manier om zowel de skills van je medewerkers te ontwikkelen als om sociale impact te bereiken.

Hoe werkt het?

De kennis en vaardigheden van je medewerkers worden gematcht met een uitdaging uit de dagelijkse werking van de non-profit organisatie. Ze gaan dan samen  met de non-profit medewerkers aan de slag.

AANBOD

We maken het je graag makkelijk

Engage4 is partner voor bedrijven die 'employee volunteer' projecten willen opzetten of uitbouwen.

We maken projecten op maat waarbij we alle stappen in het proces organiseren: nodenanalyse, matchmaking, teams opstarten, projectopvolging en rapportering.

Social challenges

Wij willen zoveel mogelijk bedrijven en medewerkers kansen bieden om een verschil te maken en unieke ervaringen op te doen. Daarom organiseren wij al korte projecten vanaf 4 halve dagen, naast langerlopende trajecten.

Leren van elkaar

Engage4 hecht belang aan een gelijkwaardige samenwerking. De uitdagingen worden vanuit verschillende perspectieven bekeken en er wordt rekening gehouden met elkaars organisatieculturen. Uit de kruising van ideeën, visies en organisatieculturen ontstaan nieuwe inzichten.

Voordelen voor bedrijven

Een investering in SBV creëert waarde voor je medewerkers en je bedrijf. Resultaten van SBV zijn ondermeer het ontwikkelen van skills & mindset van medewerkers, het versterken van 'employee engagement', meer innovatiekracht en een verbeterd bedrijfsimago.

Lees hier quotes van onze klanten

Interesse?

Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. 

Wij delen met plezier de fantastische verhalen over de maatschappelijke impact die je medewerkers mee mogelijk gemaakt hebben.

Bedrijven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x