KLEDIJ MET 'ZORG'

De innovatieve, zorggerelateerde & maatschappelijk verantwoorde startup Attractive2Wear verzorgt aangepaste, stijlvolle kledij voor zwaar zorgbehoevende patiënten. Kleding kan zo op een respectvolle manier, zonder trek -en sleurwerk, vervangen worden. Een win-win situatie voor zowel patiënt als zorgverlener. De kleine startup van Jo De Clerq zocht een externe partner om hun project op te schalen. 


ENGAGE4 analyseerde diepgaand met Attractive2Wear welke soort ondersteuning de startup het meeste zou baten. Ze verzorgde vanuit deze insteek een deskundige match, die het concept van ‘met zorg aangepaste kledij’ in bredere kringen kon introduceren.


Het Jujubier fonds, Koning Boudewijnstichting, zet zich in voor het bevorderen van de levenskwaliteit van ouderen. Met hun ondersteuning werd Engage4 ingeschakeld om experten te zoeken die op vrijwillige basis hun kennis wilden delen voor het uitbouwen van de dienstverlening naar andere geïnteresseerden en woonzorgcentra. Er werden bedrijfsvrijwilligers gevonden die hun kennis en netwerk deelden. Zo kon Attractive2Wear grote stappen zetten in de uitbouw van haar dienstverlening en meer zorgverleners bereiken.


De energie, kruisbestuivingen en nieuwe connecties brachten me grote stappen vooruit. Erg fijne samenwerkingen." Jo De Clercq, zaakvoerder Attractive2Wear

KLEDIJ MET 'ZORG'

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x