Deelnemers

Engage4 koppelt bekwame professionals aan non-profitorganisaties in afgebakende projecten om zo beide organisaties te versterken en ondersteunen in het bereiken van hun missies.

Wij willen zoveel mogelijk bedrijven en non-profits de kans bieden om een verschil te maken en unieke ervaringen op te doen. Naast langere trajecten organiseren wij daarom al projecten vanaf 4 halve dagen!

Leren van elkaar via 'social challenges'

Skills-based volunteering (SBV) is een krachtige manier om zowel skills van bedrijfsmedewerkers te ontwikkelen als sociale impact te hebben. Kennis en vaardigheden van bedrijfsmedewerkers worden gekoppeld aan een uitdaging uit de dagelijkse werking van een non-profit organisatie.

Engage4 hecht belang aan een gelijkwaardige samenwerking. De uitdagingen worden vanuit verschillende perspectieven bekeken en er wordt rekening gehouden met elkaars organisatieculturen. Uit de kruisbestuiving van ideeën, visies en organisatieculturen ontstaan nieuwe inzichten.

Wat zit er in voor u?

Voor een bedrijf creëert een investering in SBV waarde voor de medewerkers en het bedrijf. Resultaten van SBV zijn onder meer het ontwikkelen van vaardigheden en ‘mindset’ van medewerkers, het versterken van 'employee engagement', meer innovatiekracht en een verbeterd bedrijfsimago.

Non-profit organisaties verwelkomen bedrijven die kennis en vaardigheden van getalenteerde professionals inzetten. We werken met bedrijven uit verschillende sectoren en disciplines, zodat men gericht advies, vaardigheden en/of mankracht van “buitenaf” kan inzetten om de sociale uitdaging aan te pakken.

We maken het je graag makkelijk!

Engage4 is partner voor bedrijven en non-profits die skills-based volunteering projecten willen opzetten of uitbouwen. We organiseren projecten op maat en begeleiden alle stappen: nodenanalyse, matchmaking, teams opstarten, projectopvolging en rapportering.

Speciale aandacht gaat uit naar het cultiveren van een open en flexibele mindset. Deze is noodzakelijk om samen te werken in een context die grondig verschilt van de dagdagelijkse werkvloer en/of met partners die gewoon zijn de zaken anders aan te pakken.  

Interesse?

Deelnemers

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x