Deelnemers

Duurzame projecten hoeven niet altijd langdurig te zijn. Bedrijven kiezen vaker voor flexibele manieren van inzet, zonder lange termijn verbintenissen met een non-profit organisatie. 

De mogelijkheden van skills-based volunteering (SBV) zijn aantrekkelijk omdat medewerkers hiermee op korte tijd een positief verschil maken en tegelijk hun professionele skills en netwerken ontwikkelen. Engage4 koppelt bekwame professionals en non-profitorganisaties om zo beide organisaties te versterken en ondersteunen in het bereiken van hun missies.

Wij willen zoveel mogelijk bedrijven en non-profits de kans bieden om een verschil te maken en unieke ervaringen op te doen. Naast langere trajecten organiseren wij daarom al projecten vanaf 4 halve dagen!

Heb je geen, een beetje of veel ervaring met SBV, en wil je eerst advies of meteen een traject opzetten, wij werken op maat van uw doelen. We bieden bedrijven van elke omvang SBV trajecten en consultancy, nonprofits bieden we opleidingen en werken met hen samen in de trajecten.


Deelnemers

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x