Engage4

Onze werking is uniek in Vlaanderen!

  • Haalbaar voor zowel kleine als grote organisaties
  • Vanaf 4 halve dagen, met lokale VZW’s
  • Aanpak combineert positieve impact met opleidingsaspecten


Engage4 biedt bedrijven en non-profits ervaringstrajecten, opleidingen en consultancy in skills-based volunteering. Het aanbod van Engage4 past in het CSR- of opleidingsbeleid van bedrijven.

Employee volunteering: one size does not fit all!

Wij zijn sterk in het ontwerpen en implementeren van succesvolle SBV programma’s en werken op maat van uw behoeften. Daarnaast delen wij inzichten en actualiteiten omtrent (skills-based) employee volunteering, zodat u op de hoogte blijft van recente trends en ontwikkelingen in deze niche.

Om verschillende typen klanten goed te kunnen bedienen heeft Engage4 haar expertise gegoten in verschillende producten en diensten. De mate van ervaring en ambitie bepalen op welke manier u deze inzet. Men kan dus instappen op een eigen niveau en indien gewenst op eigen tempo doorgroeien.

Hebt u veel of weinig ervaring met volunteering, wilt u strategisch werken of meteen in actie schieten, wij hebben een aanbod voor elk!

Waarom werken met ons als intermediaire partner?

Trajecten voor skills-based volunteering opzetten vraagt expertise, tijd, en een ruim netwerk. Als ervaren partner zorgt Engage4 voor een goede en persoonlijke match. Wij zijn vertrouwd met de complexiteit, zowel qua opzet van deze trajecten, als qua inbedding in een organisatie.

Onze toewijding aan de werkwijze van transformatief leren door gelijkwaardige samenwerking in gemengde teams zorgt voor een activerende leeromgeving én een ervaring van verbondenheid. Op deze manier worden professionele en sociale meerwaarde geoptimaliseerd. We bieden een end-to-end service!

Doe mee en je zult versteld staan van de kracht van maatschappelijk engagement!


Engage4

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x