Engage4

Engage4 biedt bedrijven en non-profits ervaringstrajecten, opleidingen en consultancy in ‘skills-based volunteering’ (SBV). Het aanbod van Engage4 past in het CSR- of opleidingsbeleid van bedrijven.

Employee volunteering: one size does not fit all!

Wij zijn sterk in het ontwerpen en implementeren van succesvolle SBV programma’s. Wij stemmen ons aanbod af op de behoeften van uw bedrijf. 

Om verschillende typen klanten goed te kunnen bedienen heeft Engage4 haar expertise gegoten in verschillende producten en diensten. De mate van ervaring en ambitie bepalen op welke manier u deze inzet. Men kan dus instappen op een eigen niveau en indien gewenst op eigen tempo doorgroeien.

Hebt u veel of weinig ervaring met volunteering, wilt u strategisch werken of meteen in actie schieten, wij hebben een aanbod voor elk!

Waarom werken met ons als intermediaire partner?

SBV trajecten opzetten vraagt expertise, tijd, en een ruim netwerk. Engage4 is een ervaren partner die zorgt voor een goede en persoonlijke match en vertrouwd is met de complexiteit van SBV trajecten, zowel qua opzet als qua inbedding in een organisatie.

Onze toewijding aan de werkwijze van gelijkwaardige samenwerking in cross-sectorale teams zorgt voor een activerende leeromgeving én een ervaring van verbondenheid. Op deze manier worden professionele en sociale meerwaarde geoptimaliseerd in onze trajecten. We bieden een end-to-end service.


Actie, lokale impact en gelijkwaardige samenwerking: daar gaan wij voluit voor!


Engage4

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x