Mieke Nieuwdorp

Mieke heeft 25 jaar ervaring in coördinerende en leidinggevende functies in verschillende organisaties in de private sector, aan de KULeuven Dienst Levenslang Leren, bij LUMOS universitaire ontwikkelingssamenwerking, en bij het 'Care Living Lab' InnovAge. Multidisciplinair werken tussen diensten en organisaties, uit de 'profit' en 'non-profit' sector, loopt als een rode draad doorheen haar professionele context.

Ze is een gedreven organisator die oplossingsgericht werkt.
Mieke engageert zich ook op verschillende vlakken professioneel en privé. Zo is ze lid van de resonantieraad service-learning aan de KU Leuven, van de stuurgroep La Trao (jeugdhulpverlening VZW Onze Kinderen) voor ervaringsgerichte programma’s, en werkte ze mee aan een vooronderzoek rond meetbaar maken van maatschappelijke impact met Sociale InnovatieFabriek. Voor de lokale scouts zet ze zich al jarenlang met veel plezier in.

In 2016 was Engage4 één van de 29 oprichtende leden van Leuven Mindgate met tot doel ook binnen dit bedrijvennetwerk de kruisbestuiving tussen bedrijven en non-profit sector te stimuleren.

Mieke studeerde af als handelsingenieur aan KULeuven en vulde via een extra studiejaar deze Westerse visie op economie en cultuur aan met visies vanuit China en Japan.

Mieke Nieuwdorp

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x