Vorming voor non-profit organisaties

Workshop: “Introductie tot het inzetten van kennis & vaardigheden van bedrijfsvrijwilligers”

Om als non-profit organisatie nog sterker te staan in het bereiken van je missie, kan de kennis van bedrijfsvrijwilligers waardevolle ondersteuning bieden. Bijvoorbeeld wanneer je zelf niet voldoende capaciteit hebt om specifieke uitdagingen van je organisatie aan te pakken. Dit soort inzet heet ‘skills-based employee volunteering’ (competentiegebaseerd bedrijfsvrijwilligerswerk) en is momenteel een snel groeiende trend bij bedrijven.

‘Skills-based volunteering’ verschilt van andere soorten van vrijwilligerswerk. De impact is het grootst als je organisatie er goed voorbereid aan begint. Wij bieden in deze workshop een introductie. We schetsen het bredere kader van vrijwilligerswerk waarbij bedrijven kunnen betrokken worden, lichten trends toe, en verduidelijken via praktijkvoorbeelden.

In de workshop “skills-based volunteering: van idee naar project” bouwen we hierop verder.

Datum: donderdag 26/11 van 9-12.30u, interactieve online sessie, 85€


Workshop “skills-based volunteering: van idee naar project”:

Een heldere aflijning en doelstelling van je project is belangrijk voor een positief resultaat. We geven een kader om zicht te krijgen op welke kennis je precies in huis wilt halen en om wat te doen. En of je als organisatie klaar bent om de bedrijfsvrijwilligers goed te begeleiden zodat het een win wordt voor iedereen.

Heb je nog weinig ideeën hierrond, we geven een pak inspiratie en nuttige tips & tricks mee. We doen dit aan de hand van concrete voorbeelden. Je krijgt een template mee die je bij elke stap doet stilstaan en nadenken over de concrete implementatie van jouw project. Zo kan je een succesvol project opzetten dat loont voor zowel jouw organisatie als voor de bedrijfsvrijwilligers.

Datum: Donderdag 10/12 van 9-12.30u, en vrijdag 11/12 van 9-11u, 2 interactieve online sessies, prijs voor het geheel: 155€
We raden aan eerst de introductie workshop te volgen.

Vorming voor non-profit organisaties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x