Workshops

Engage4 & Give a Day gaan van start met de Digitale Vrijwilligersacademie met een aanbod van 6 workshops tijdens de Lente en 2 bootcamps in het najaar.

Engage4 werkt mee aan de workshop "Masterclass: Succesvolle samenwerking tussen non-profit en bedrijven".

Een toegankelijke workshop voor vrijwilligerscoördinatoren en non-profit organisaties die met vrijwilligers werken, over hoe efficiënt samen te werken met bedrijven.
Non-profits kunnen op verschillende manieren slim gebruik maken van competenties en mankracht die bedrijven ter beschikking hebben. We geven inzichten in hoe non-profits beter in staat zijn in te spelen op bedrijfspartners, en leren goede projecten te definiëren. Maak de Red Ocean waar we allemaal uit vissen terug groter!

Tijdens deze workshop leer je:

1) Welke vormen van samenwerking zijn mogelijk, hoe een goed project definiëren waarbij bedrijfsmedewerkers je ondersteunen in het bereiken van je missie
2) De valkuilen vermijden & mythes ontkrachten in samenwerkingen met bedrijven
3) Principes voor een goede samenwerking, hoe aansluiting vinden bij bedrijven (bv. via CSR (Corporate Social Responsability of Maatschappelijk Betrokken Ondernemen) en HR van bedrijven.
4) Brainstorm je via onze unieke IMPACT CANVAS over projecten waarbij zowel helpende handen als skills van bedrijfsmedewerkers worden ingezet om je werking te versterken en droomprojecten te realiseren
5) Leer je de projecten voor bedrijven op een goede manier uitschrijven
6) Leer je werken met de digitale bedrijfsmatcher tool van Give a Day en maak je je projecten aan

Lesgever: Bart Wolput (Give a Day) & Mieke Nieuwdorp (Engage4)

Workshops op:
 3 mei 2019 van 13u30-17u30
24 mei 2019 van 13u30-17u30

Inschrijvingsprijs: € 65

Plaats: Armen-te-Kort VZW, De Keyserlei 58, 2018 Antwerpen

Meer info en inschrijven

Interesse om deze workshop op een andere locatie te volgen? Laat het ons weten! Bij voldoende interesse organiseren we dit graag.

Workshops

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x