Workshops Warmste Week

De Warmste Week groeit door als de grootste solidariteitsbeweging in Vlaanderen. Ook wij doen mee. Dit jaar zelfs nóg meer dan anders. Want de focus ligt dit jaar op waar jij een verschil kan maken door je eigen inzet. En laat dat nu net onze expertise zijn.

De Koning Boudewijnstichting koos dan ook voor Engage4 als partner voor De Warmste Week. Om samen zowel bedrijven als non-profit organisaties te helpen om tot goede projecten te komen. Wij staan alvast klaar om je meer te leren over hoe je vrijwilligers kan inzetten op basis van hun kennis, expertise en vaardigheden.

Overzicht sessies

Dankzij KBS kunnen we je gratis 8 verschillende sessies aanbieden, op maat van bedrijven en non-profit. We raden je aan om de introsessie te volgen vooraleer je een workshop meepikt. Twee van onze trainer-experten geven de sessies online. We voorzien heel wat ruimte voor interactie. De introsessies zijn daarom beperkt tot maximum 15 deelnemers, de workshops tot 8 deelnemers.
Inschrijven kan via het platform van KBS.

Voor bedrijven:
Voor non-profit organisaties:

Hier kan je alvast meer lezen over de workshops digitaal vrijwilligerswerk, en geven we al enkele tips voor non-profitorganisaties

Workshops Warmste Week

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x