Social Purpose

Steeds meer werknemers zijn op zoek naar manieren om hun eigen social purpose concreet vorm te geven. En dit kan ook op andere manieren dan via sociaal engagement naar non-profit organisaties. Kleine, dagelijkse acties in de werkomgeving kunnen een grote impact hebben op de motivatie, tevredenheid en productiviteit van medewerkers. Met onze workshop en keynote maken we dit concreet en tastbaar.

Workshop social purpose

Deze workshop is een introductie tot het vinden van social purpose in je dagelijkse werkomgeving. We maken de deelnemers bewust en trainen hen in vaardigheden die nodig zijn om 'purposeful' werk te hebben. Een unieke meeslepende ervaring in een non-profit organisatie is een ideaal startpunt om na te gaan hoe je meer betekenis kan vinden in de werkomgeving.

Deze workshop duurt 1 dag en wordt op aanvraag georganiseerd voor een groep tot 15 personen. Dit gebeurt in samenwerking met een lokale non-profitorganisatie, waar de workshop plaatsheeft.  

In dit filmpje ontdek je meer over deze workshop.

Keynote 'social purpose in de werkomgeving'

Wil je purpose in je bedrijf concreter maken of te weten komen hoe je de link legt tussen de company purpose en de social purpose van de werknemers?

Tijdens een keynote maken we het thema 'purpose at work' tastbaar aan de hand van voorbeelden, onderzoek en geven we praktische tips.

Meer info

Voor meer informatie neem contact met Mieke op mieke@engage4.be of 0486 65 89 92.

Social Purpose

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x