Over ons

Engage4 is expert in skills-based employee volunteering: vrijwilligerswerk dat vertrekt van de competenties van de medewerkers. We gaan op zoek naar de juiste match tussen bedrijf en non-profit zodat ze van elkaar kunnen leren. Zo creëren we meerwaarde voor álle partners.

Om dat te realiseren, begeleiden we de samenwerking stap voor stap: van het in kaart brengen van de (gewenste) competenties en het aflijnen van de cases, over het matchen van bedrijf en non-profit, tot het ondersteunen van de cocreatie en het evalueren van de leerresultatenLeer onze werking kennen via deze video
Met onze unieke expertise en doorgedreven maatwerk helpen we je als bedrijf om de kracht van maatschappelijk engagement en cocreatie te ontdekken: je kan je purpose als bedrijf heel concreet invullen, terwijl je medewerkers kansen krijgen om te groeien.
Non-profit organisaties begeleiden we bij het inzetten van bedrijfsvrijwilligers om concrete uitdagingen aan te pakken en hun medewerkers extra te waarderen en ondersteunen.

Onze werking is uniek in Vlaanderen!

Er is enorm veel expertise zowel in de non-profit sector als bij bedrijven. Het potentieel om deze kennis te delen is groot, maar wordt momenteel nog sterk onderbenut. Daaraan werken wij, vertrekkende vanuit gelijkwaardigheid, en via lokale en haalbare projecten!

Hebt u veel of weinig ervaring met volunteering, wilt u strategisch werken of meteen in actie schieten, wij hebben een aanbod voor elk!Doe mee en je zult versteld staan van de kracht van maatschappelijk engagement!

Over ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x