Aanbod voor non-profit organisaties

Als non-profit organisatie ken je de unieke uitdagingen van jouw sector als geen ander. Om als organisatie je missie nog beter te kunnen waarmaken, kan skills-based community engagement of employee volunteering een belangrijke meerwaarde bieden. We helpen je graag om die meerwaarde te ontdekken.

Hieronder vind je alvast een aantal van onze diensten. Wil je graag weten wat we voor jouw organisatie concreet kunnen betekenen, dan kan je ons altijd contacteren voor een afspraak.

Workshops

We geven zowel workshops in open aanbod als workshops op maat van jouw organisatie en medewerkers.

We vertrekken telkens van concrete cases en duiden zo stap voor stap de theorie. Topics die aan bod kunnen komen: overzicht van de verschillende types employee volunteering, voordelen en valkuilen, van idee naar concrete case, enz.

Geef hier vrijblijvend je interesse op voor een workshop in open aanbod.

In het najaar van 2023 kan je ook deelnemen aan het bootcamp 'Impactvolle samenwerking met bedrijven'. Dit is een onderdeel van het Groeilabz opleidingsformat voor managers binnen sociale ondernemingen, een interactief traject waarin je in een korte tijdsspanne jouw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau tilt.

Dit bootcamp start op 20 oktober in Leuven, alle info vind je hier.

Connected Learning programma

Je kan aansluiten bij het Connected Learning programma, waar meerdere bedrijven en vzw's uit eenzelfde regio gelijktijdig hun samenwerkingstraject starten.

Consulting

We bekijken samen met jou hoe je skills-based employee volunteering strategisch kan inzetten om je organisatie vooruit te helpen:

  • Op welke uitdagingen in je organisatie kan skills-based volunteering een antwoord bieden?
  • Is jouw organisatie hier klaar voor?
  • Hoe bereid je jouw medewerkers best voor?

Keynotes

Skills-based inzet van medewerkers is een van de snelst groeiende trends in community engagement en employee volunteering. Wil je zicht krijgen op de achterliggende ideeën, en ontdekken wat een gelijkwaardige samenwerking met het bedrijfsleven kan inhouden en opleveren? We geven hierover graag een inspirerende keynote tijdens congressen, inspiratiedagen of interne opleidingen.

Topics die aan bod kunnen komen: de kracht van engagement, wederzijds leren, bouwen aan verbinding, het stimuleren van creativiteit via multidisciplinaire samenwerking, levensbreed leren, enz. We gebruiken daarbij telkens voorbeelden uit de praktijk.


Laat je overtuigen door collega-organisaties die skills-based employee volunteering al inzetten; hier vind je enkele cases en getuigenissen uit non-profit terug.

Aanbod voor non-profit organisaties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x