Externe expertise inzetten

Bij Engage4 slaan we bruggen tussen bedrijven en social profit organisaties door het delen van kennis. We zijn er namelijk van overtuigd dat beide werelden veel van elkaar kunnen leren, én elkaar kunnen helpen. Als social profit organisatie haal je extra competenties binnen om specifieke uitdagingen aan te pakken.


Voor wie

Voor organisaties die

  • die professionele competenties uit de bedrijfswereld willen inzetten om uitdagingen uit hun dagelijkse werking te helpen oplossen
  • die zoeken naar nieuwe middelen om hun organisatie te versterken
  • die hun netwerk willen uitbreiden met ontmoetingen die anders niet tot stand komen
  • die hun missie en werking ruimer bekend willen maken

Aanbod: Connected Learning

Neem deel aan een van onze trajecten van Employee Engagement waar meerdere bedrijven en vzw's uit gelijktijdig hun samenwerkingstraject starten. Elk jaar zijn er twee edities van Connected Learning, met start in maart of september.

Gedurende 5 halve dagen gespreid over 10 weken zet een klein team van medewerkers uit een bedrijf hun skills in om samen met je organisatie een uitdaging aan te pakken die je zelf hebt geformuleerd.

Wij zorgen voor een goede match tussen de skills van de medewerkers en de noden van je organisatie, de voorbereidende training, en de begeleiding tijdens het volledige traject.

Alle info over Connected Learning vind je hier.

Heb je interesse om deel te nemen of een project in te dienen? Of je wil je meer info? Tijdens een online infosessie van 30 minuten vertellen we je alles over het programma en hoe jouw organisatie kan deelnemen.

De volgende sessies worden gepland in het najaar. Wil je op de hoogte blijven van de data, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of stuur ons een bericht:

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x