Team

Graag stellen wij ons even voor!

We zijn een team dat gelooft in het werk dat we doen. We zien veel kennis bij professionals, zowel uit de 'profit' als de 'non-profit', die waardevol is om te delen. Wij creëren hiervoor opportuniteiten, waardoor nieuwe ideeën en inzichten ontstaan.

Onze unieke projecten stimuleren medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Via skills-based volunteering kan men een verschil maken. Dat geeft ons en de deelnemers energie!

Mieke Nieuwdorp

Mieke richtte Engage4 op in 2015 na verschillende professionele ervaringen in vorming, innovatie en engagement waar zij zag dat verschillende sectoren nog veel van elkaar kunnen leren. Ze is gebeten door de transformatieve kracht van maatschappelijk engagement en giet dit in een actiegerichte aanpak via cross-sectorale samenwerking.

Ilse Van Wijnendaele

Ilse is doctor in de psychologie met jarenlange leidinggevende ervaring in de sociale sector (onderwijs, ouderen-zorg, geestelijke gezondheidszorg). Als senior coach en trainer is ze gedreven door ‘mens en ontwikkeling’ en wil ze veranderingen binnen en tussen mensen mee begeleiden en faciliteren.

Barbara Tielemans

Barbara behaalde een MSc 'communicatie en innovatie' en doctoreert nu aan de KULeuven. Ze krijgt inspiratie en energie van pionieren tussen wetenschap en praktijk, waarbij zij voortdurend zoekt naar concrete impact. Haar expertise ligt in het uitwerken van concepten welke participatie en kruisbestuiving bewerkstelligen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x