AANBOD VOOR BEDRIJVEN

Skills-based employee volunteering levert heel wat meerwaarde op voor zowel medewerker als bedrijf. Maar het vraagt wel expertise, tijd en een ruim netwerk. We helpen je dan ook graag bij het uitbouwen van een programma op maat van de noden van je bedrijf en medewerkers.

Hieronder vind je alvast een aantal van onze diensten. Wil je graag weten wat we voor jouw bedrijf concreet kunnen betekenen, dan kan je ons altijd contacteren voor een afspraak.

Vrijwilligerstrajecten

Ben je een grote of kleine organisatie met veel of weinig ervaring met employee volunteering? Wil je alle profielen laten volunteeren of integreer je het liever in een leiderschapstraject? Geen probleem. We ontwikkelen en realiseren trajecten op maat van jouw bedrijf en medewerkers. Je kan kiezen voor een langer traject, maar ook korte trajecten leveren al veel meerwaarde op.

Welk traject je ook kiest, we starten telkens met een nodenanalyse, kijken hoe we bedrijfs- en maatschappelijke doelen kunnen afstemmen, zorgen voor een goede match en een uitdagende case uit de non-profit, begeleiden de medewerkers bij de samenwerking, en capteren de positieve impact voor individu én bedrijf.

Consultancy

We bekijken samen met jouw bedrijf hoe je skills-based employee volunteering strategisch kan inzetten:

  • Welke leereffecten wil je realiseren?
  • Welke match ligt het meest in lijn van jouw purpose?
  • Hoe motiveer je medewerkers om deel te nemen?

Keynotes

Skills-based volunteering is een van de snelst groeiende trends in corporate volunteering. Wil je zicht krijgen op de achterliggende ideeën en het bredere kader van employee volunteering? We geven hierover graag een inspirerende keynote tijdens congressen, inspiratiedagen of interne opleidingen.

Topics die aan bod kunnen komen: trends in corporate volunteering en corporate citizenship, het stimuleren van innovatie via multidisciplinaire samenwerking, levensbreed leren, enz. We gebruiken daarbij telkens voorbeelden uit de praktijk.


Laat je overtuigen door collega-bedrijven die skills-based employee volunteering al inzetten; hier vind je enkele cases en getuigenissen uit bedrijven terug.

AANBOD VOOR BEDRIJVEN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x