MUSIC MEETS MATERIALS

“Een hele uitdaging om met een klein budget en in een korte tijdspanne samen tot een resultaat te komen. Dat lukte ons en geeft energie! Thierry, Commscope

VZW Vloer1 wil jonge, beginnende muzikanten de kansen geven om hun eerste stappen in het opname -en repetitieproces te zetten. Tijdens het ombouwen van de lokalen in de Stelplaats, Leuven, stootte ze op de uitdaging om met gerecupereerde materialen en weinig budget in hun studio’s toch een professionele akoestiek te bieden. 

Een ware uitdaging voor de vrijwilligers van CommScope, die hun kennis uit de telecommunicatie-apparatuur niet zomaar konden overdragen, maar zelf analytisch aan de slag moesten met nieuwe materialen en akoestiek.


ENGAGE4 organiseerde reflectiesessies en workshops tijdens het project. In deze complexe vraagstukken is het cruciaal dat beide partijen openstaan voor zelfreflectie en groei. Zo optimaliseren de leerkansen van zowel VZW als bedrijf.


Een goede voorbereiding, inzet en samenwerking resulteerde in impactvolle oplossingen, waardoor muzikanten zich nu ten volle kunnen ontplooien. Daar zit muziek in!


"It was an added value to learn that the assignment is to get the job done. This doesn't mean you have to do it all by yourself…" medewerker Commscope

MUSIC MEETS MATERIALS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x