"Samenwerken met een vzw is verrijkend voor de vzw, voor onze mensen en voor DEME als organisatie."

6 december 2022

Najwa Abid, Head of Corporate Talent bij DEME Group, vertelt in ZigZag HR-Magazine hoe samenwerken met een vzw past in hun HR-beleid en 'learning journeys'.

Lees hier het hele artikel uit ZigZag HR-Magazine van november 2022.

“Bij DEME kan je levenslang je loopbaan uitbouwen, mede door de grote diversiteit aan activiteiten en door het feit dat ons bedrijf continu in beweging is. Wie hier een paar jaar geleden gestart is, werkt vandaag niet meer in hetzelfde bedrijf”, verduidelijkt Najwa Abid. “Inzetten op interne mobiliteit is niet alleen iets wat we willen doen, maar ook wat we moeten doen: in deze business maak je het verschil echt met de (expertise van) mensen.”

Dat vraagt een grote investering om hun kennis up-to-date te houden, weet ze: “Bovendien zorgen we ervoor dat de blik ook voldoende naar buiten gaat. Dat doen we onder andere in onze learning journeys. Met Engage 4 hebben we net een eerste pilot gedaan waarbij onze mensen gedurende een korte tijd samenwerken met een vzw. Ze zetten de skills die ze hier geleerd hebben daar in én brengen ook andere skills en inzichten terug naar binnen. Verrijkend voor de vzw, voor onze mensen en voor DEME als organisatie.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x