Be Philantropy 2023: Bedrijfsfilantropie, MVO en engagement van werknemers

22 juni 2023

Op donderdag 27 april organiseerde de Koning Boudewijnstichting het evenement 'Be Philanthropy 2023' in Autoworld te Brussel. Dit belangrijke evenement in de Belgische en Europese filantropie richtte zich op trends, kansen en uitdagingen in de filantropie.

Een van die trends is het inzetten op het engagement van medewerkers. En daar kunnen we vanuit Engage4 natuurlijk veel over vertellen. Inspirerende sprekers in het panelgesprek 'Bedrijfsfilantropie, MVO en engagement van werknemers': Roberta Bosurgi, Jannie Haek, Harold Boël en Mikaela Ringquist. 

Mieke Nieuwdorp van Engage4 deelde haar inzichten over engagement van medewerkers: de evolutie in bedrijven, de voordelen voor medewerkers en hoe dit best aan te pakken. Zo zien we dat steeds meer bedrijven vanuit een HR-invalshoek inzetten op employee engagement, en kaderen ze het in hun recruterings- en retentiebeleid, maken ze het een onderdeel van de leadership trainings en van initiatieven rond diversiteit en inclusie.

Het volledige panelgesprek kan je hier herbekijken.Be Philantropy 2023: Bedrijfsfilantropie, MVO en engagement van werknemers

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x