Toenadering profit en social profit zorgt voor een win-win

26 juni 2023

Samenwerken met bedrijven die zich maatschappelijk engageren – wat zijn de mogelijkheden voor mijn sociale onderneming?

Om als sociale onderneming goed in te spelen op de mogelijkheden van én de vragen voor samenwerking met bedrijven, ben je best voorbereid. Daarom begeleidt Mieke van Engage4 dit najaar het bootcamp 'Impactvolle samenwerking met bedrijven'. Tijdens deze bootcamp krijg je inzichten in de trends, valkuilen en voordelen. Je gaat ook nadenken over welke vormen van samenwerking voor je organisatie het meest zinvol zijn. En je werkt aan een plan van aanpak om goed voorbereid en georganiseerd te zijn zodat je organisatie veel voordelen haalt uit samenwerkingen met bedrijven.

Wil jouw organisatie zich ook goed voorbereiden op de mogelijkheden van én de vragen voor samenwerking met bedrijven? Schrijf dan zeker in! Het bootcamp start op 20 oktober in Leuven

Alle informatie vind je op de website van Groeilabz.

Wat is een bootcamp?

Een bootcamp is een interactief traject waarin je in vijf halve dagen jouw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau tilt.

Samen met zeven andere sociale ondernemingen - uit verschillende sectoren - maak je werk van een specifieke case: je leert van experts én van elkaar, in een open en vertrouwelijke sfeer.

Intersectorale praktijkvoorbeelden inspireren je om buiten je hokje te denken. Vervolgens vertaal je deze ideeën naar een visie. Ten slotte begeleiden we je persoonlijk bij de uitwerking van deze visie, tijdens een uur extra individuele coaching.

Wie is Groeilabz?

Groeilabz is een initiatief van Verso, Groep Maatwerk, Herwin, Sociare, SOM, Vlaams Welzijnsverbond, Zorggezind en Zorgnet-Icuro. Deze 8 werkgeversorganisaties vertegenwoordigen de brede social profit. Zij slaan de handen in elkaar om met steun van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen interactieve en laagdrempelige ondernemerschapstrajecten aan te bieden aan alle sociale ondernemingen.

Toenadering profit en social profit zorgt voor een win-win

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x